Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Rengastyöt

Rengastyöt

Asennus- ja palveluhinnasto:

Henkilöautot

Vannetyö+tasapainotus Tasapainotus+allevaihto Vannetyö+tasapainotus+allevaihto
13”-16” 40€/sarja 35€/sarja 50€/sarja
17” 50€/sarja 40€/sarja 60€/sarja
18” 60€/sarja 45€/sarja 70€/sarja
19” 70€/sarja 50€/sarja 80€/sarja
20” 80€/sarja 55€/sarja 90€/sarja

- Allevaihto: Henkilöauto 30€/sarja; Maasturi 40€/sarja; Pakettiauto 50€/sarja
- Tasapainotus: 25€/sarja
- Paikkaus: 10€/kpl


+Peritään lisämaksu 10€ jos pyörän pultit ei suoran avattavissa mm. tupit/pölykapselit/lukkopultit

Palvelemme ilman ajanvarausta.
Hinnat sis. ALV 24%

Lisätietoja
Tähän artikkeliin olemme keränneet vinkit siitä, milloin kannattaa vaihtaa auton renkaita, ja missä tämä kannattaa tehdä, jottei joutuisi maksamaan liikaa renkaista eikä rengastöistä.
Suomessa lain mukaan saa ympäri vuoden käyttää erikoisia kokovuoden renkaita. Sellaiset renkaat sopivat vain niille, jotka ajavat rauhallisesti vain hyvänlaatuisilla maanteillä. Ei ole vielä keksitty sellaista ihanteellista rengasmallia, joka toimisi yhtä hyvin missä vaan olosuhteissa, joten kokovuoden renkaat häviävät aina vertailussa tiettyyn vuodenaikaan suunniteltujen renkaiden kanssa. Lisäksi, ne maksavat yleensä enemmän ja kuluvat nopeammin. Renkaiden vaihto ei siedä viivytystä, joten ole valmis varaamaan siihen aikaa.
Mikäli haluat hyödyntää autosi kaikki mahdollisuudet tai joudut usein ajamaan maaseututeillä, jäisillä tienpinnoilla tai kovettuneella lumella, tulee sinun pistämään renkaat vaihtoon kahdesti vuodessa. Tämä vaatii lisäksi tilaa renkaiden varastointiin, mutta suuremmalle osalle autoilijoita tämä ei ole iso ongelma.
Pakollinen kesärenkaiden vaihto alkaa Suomen autoilijoilla 1.marraskuuta, ja takaisin renkaita vaihdetaan viimeistään maaliskuun viimeisenä päivänä. Renkaiden vaihtamatta jättäminen tarkoittaa sakottamisen riskiä. Sakon suuruus alkaa 250 eurosta ja määräytyy toimeentulon ja muiden tekijöiden perusteella.
Talvirenkaiden vaihto saattaa viivästyä sääolosuhteiden vuoksi. Tai sitten päinvastoin: talvirenkaiden käyttöä suositellaan tavallista aikaisemmin. Sellaisista poikkeuksellisista tilanteista ilmoitetaan erikseen. Ei kannata myöskään lykätä renkaiden vaihtoa kesäkaudeksi, sillä talvirenkaat saattavat käyttäytyä ennalta arvaamattomasti kesäisellä tienpinnalla, ja erityisesti nastarenkaat ovat haitallisia tienpinnalle.
Regnas Planet-kaupassa voit tilata sinulle sopivat renkaat etukäteen, sekä varata rengastyöt. Toisin kuin muissa rengaskaupoissa, renkaiden asennuksen ja tasapainotuksen hintaa ei oteta huomioon, joten voit tilata niiden toimituksen kotiovellesi saakka. Tilauksen käsittelyn jälkeen asiakaspalvelustamme soitetaan sinulle ja täsmennetään tarvittaessa tilauksen yksityiskohdat. Jo 2-4 päivän sisällä saat uudet renkaat kotiovellesi. Talvi- ja kesärenkaiden vaihdon aikana kerääntyy aina paljon tilauksia, joten toimitusten ajat pitenevät. On syytä tilata uusia renkaita hyvissä ajoin ennen sesongin vaihtoa.
Rengasliike Regnas Planet hyväksyy maksuvälineiksi pankkikortit, PayPalin ja muita maksujärjestelmiä. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus kaikista tavaroista. Kaikilla renkailla on takuuaikaa 12 kuukautta.
Pätevien työntekijöiden suorittama renkaiden vaihto pystyy tosiaan pidentää uusien renkaiden elinikää. Muista myös uusien renkaiden asianmukainen sisäänajo. Tämä tarkoittaa, että uusilla renkailla tulee ajaa ensin rauhallisesti, korkeintaa 80 km/t nopeudella välttäen äkillisiä jarrutuksia. Nastarenkaille suositellaan kaikesta pisintä sisäänajoa, noin 500-700 km. Renkaiden sisäänajo varmistaa sen, että kaikki nastat pysyvät paikoillaan ja kestävät pitkään.
Kun sesongin vaihtuessa kaikilla autoilijoilla on menossa renkaiden vaihto, hinta renkaista monissa rengasliikkeissä saattaa kasvaa huomattavasti. Yrityksemme on päinvastoin käynnystänyt kampanjan, jonka mukaan alennuksen saavat ne asiakkaamme, jotka vaihtavat renkaat 2. maaliskuuta 2017 mennessä. Monissa muissa rengasliikkeissä uudet renkaat saa asentaa vain paikan päällä, mutta me yritämme aina vastata asiakkaidemme toivomuksia ja tarpeita.
Regnas Planet on halvin rengasliike Kuopiossa ja Joensuussa. Pidämme hinnat alhaisina laajan valikoiman ansiosta. Monet muut rengasliikkeet myyvät vain tunnettujen rengasvalmistajien tuotteita, joten asiakas maksaa renkaiden lisäksi myös brändin markkinointikuluista. Me etsimme uusia ratkaisuja ja tunnettujen rengasbrändien lisäksi kiinnitämme asiakkaidemme huomiota myös nopeasti kehittyviin korealaisiin rengasyhtiöihin, jotka ovat jo ansainneet autoilijoiden luottamuksen. Muistamme myös sellaisista maalmanlaajuisesti tunnetuista rengasvalmistajista, jotka ovat siirtäneet tuotantonsa muihin maihin. Meiltä löytyy tietenkin myös kattava valikoima legendaaristen rengasvalmistajien premium-luokan renkaita.
Meilla voit asentaa sesongin mukaan renkaat, vaikka et olisi ostanut niitä myymälästämme. Asiantuntemuksella teemme kaikki renkaiden vaihdot, pienkorjaukset ja muut rengastyöt. Hinta, laatu ja nopeus varmasti ilahduttavat sinua. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää. Asiakaspalvelumme on saatavilla verkkosivuillamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Rengashotelli:

Rengashotelli Joensuu ja Varkaus 30€/kausi
Rengashotelli Kuopio 40€/kausi

Säilytyksen lisäksi rengashotellin palveluun sisältyy 6kk varastointi oikeissa olosuhteissa, pesun, kuntotarkastuksen, ilmanpaineiden tarkistuksen ja vakuutuksen. Hotelliasiakkaamme saavat seuraavan rengasvaihdon 30€!

Hinnat sis. ALV 24%

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ylös