Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Tarjous

Halvat renkaat netistä

  • Parametrien mukaan
  • Auton mukaan
Leveys
/
Korkeus
R
Halkaisija

Valmistaja
Kaikki valmistajat
Automerkki
Automalli
Valmistusvuosi
Tyyppi
Haku automallin mukaan.
Tarvittavat tiedot löydät autosi
ohjekirjasta tai rekisteriotteesta
Löytyi 10 tuotetta
Lue lisää renkaiden valitsemisesta
Halvat renkaat, rengastarjous , renkaat halvalla – sellaiset mainokset kuulostavat oikein houkuttelevilta, kun on tarpeen vaihtaa auton renkaita. Ennen kun menet ostamaan renkaita halvalla, sinun täytyy varmistaa, ettet joudu huijarin ansaan. Tässä kerromme, miten voi ostaa auton renkaita edullisesti ja turvallisesti.

 Rengastarjous löytyy useimmiten suurilta toimijoilta osana heidän markkinointistrategiaa, ja silloin voidaan odottaa 10-40% alennusta. Mainoskampanjan kyseessä voi olla jopa hyvinkin laadukas rengas. Tarjous ei kuitenkaan voi olla sitä edullisempaa, ja sitä on hyvä ymmärtää. Syy on siinä, että jälleenmyyjän tekemä voittomarginaali vaihtelee myös samalla prosenttitasolla. Tuskin kukaan tekee kauppaa ilman voittoa, niinhän? Poikkeuksena ovat kausialennukset ja -kampanjat, jolloin rengaskauppiaat pyrkivät myymään kausitavaroiden jäännöksiä jopa pienellä voitolla. Nyrkkisääntö on, että kun myydään suurella alennuksella renkaat, tarjous ja käytävän kampanjan ajankohta on tarkistettava, mutta kausialennukset voivat toki olla aika reiluja.

Useimmiten rengas tarjous alkaa heinä-elokuussa, ja silloin alennetaan kesärenkaiden hintoja, tai tammi-helmikuussa, kun reiluja alennuksia ilmoitetaan talvirenkaista. Tämä selittyy pääasiassa sillä, että rengasvaihtobuumi on jo ohi, ja asiakas on hyvin valikoiva renkaiden ostamisessa. Tämä tarkoittaa käytännössä, että hän todennäköisesti käy useassa renkaita myyvässä liikkeessä, löytää hänelle sopivat renkaat tai yksinkertaisesti paikan, jossa on halvemmat renkaat, tarjous tai edullinen kampanja.

Mihin yksityiskohtiin tulee kiinnittää huomiota, jos haluat ostaa halvat renkaat?

Ennen kuin ostat renkaat halvalla , kiinnitä huomiota siihen, milloin tuote on valmistettu. Jos rengas on valmistettu yli 5 vuotta sitten, se on todennäköisesti menettänyt osan sen alkuperäisiä ominaisuuksia. Sellaiset halvat renkaat muuttuvat huomattavasti kovemmiksi kuin oli suunniteltu, ja niiden joustavuus on paljon alhaisempi kuin uusilla renkailla samaa tyyppiä ja mallia. 

Sellaiset halvat renkaat voivat aiheuttaa tiettyjä epämukavuuksia. Esimerkiksi, ajotuntuma voi olla epämiellyttävä akustisten vaikutteiden takia. Sen lisäksi, joustavuuden puute vähentää myös renkaiden pitävää kosketusta tienpintaan. Tämä johtaa myös jarrutusmatkan pitenemiseen. Aika yleinen seuraus on renkaan eliniän lyheneminen ja nopeampi vanheneminen. Renkaat halvalla ostettuina voivat siis aiheuttaa lisäkuluja pitkässä juoksussa.

Toinen huomioitava seikka on se, että auton renkaat halvalla voivat osoittautua kelpaaviksi aivan erilaisessa ilmastossa. Silloin on tietenkin kyseessä selvää huijausta, koska itseään kunnioittava rengaskauppias ei myy maan olosuhteisiin kelvottomia auton renkaita.

Jos sinulla on tarkoitus ostaa henkilö- tai pakettiauton renkaat halvalla , erityisesti pienessä rengasliikkeessä, kannattaa tarkistaa ostettavien renkaiden kuntoa ainakin visuaalisesti. On havaittu yrityksiä myydä pois sellaiset auton renkaat halvalla , jotka eivät läpäisseet laadunvalvontaa valmistajan tehtaassa. Vaikka tämä onkin hyvin harvinainen tapaus, kannattaa kuitenkin olla varovainen. Miten tämä edes voi olla mahdollista? Yleensä se tapahtuu näin: tehtaassa valmistetaan erä renkaita, joista osa todetaan huononlaatuiseksi. Alan vaatimusten mukaisesti koko erän on jouduttava kierrätykseen. Jonkun epärehellisyyden takia renkaat voivat kuitenkin päätyä mustille markkinoille. Näin voivat löytyä halvat renkaat netistä tai huoltoliikkeestä, vaarantaen liikenteen ja ihmisten henget. 

Mutta ei paniikkia. Jos hankit halvat renkaat isoista liikkeistä tai verkkokaupoista, epäturvallisen renkaan ostamisen riski on vähäinen. Riittää jos luet rengasmerkinnät huolellisesti ja tarkistat renkaan sarjaa netissä. Voit myös viedä ostetut renkaat toiseen liikkeeseen tarkistettavaksi. Epäilemättä kilpailijat tekevät parhaansa löytääkseen tuotteista mahdolliset viat.
Kun löydät renkaat netistä halvalla , toimii samoin. Ole varovainen ja arvioi tarjouksen järkevyyttä myyjän potentiaalisen voiton kannalta.

Jos et löytänyt renkaista mitään epäilyttäviä merkkejä, voit hyödyntää rohkeasti tarjouksen. Monet huoltoliikkeet hankkivat renkaat netistä halvalla ja myyvät ne sitten omille asiakkailleen mahdollisimman vähäisellä marginaalilla. Tavallisesti kaupat haluavat myydä loppuvan sesongin tavarat pois. Vielä yksi syy, miksi voi löytää halvat renkaat netistä tai kaupasta, on se, että yrityksen on kasvatettava kassavirtojaan syystä tai toisesta. 

Lajittelu Ruutuna Listana
Ylös